Friday , August 14 2020
warmmusic.net

Mwah soek vir moeilikheid!

Die meisies van Mwah het ‘n sosiale media veldtog gehardloop waar hulle soek vir moeilikheid en dit het ons almal laat wonder. Ons verstaan nou egter en is baie opgewonde oor hulle nuwe enkelsnit Moeilikheid. Die duo is bekend vir lekker dans musiek soos Sandra Prinsloo, Nuwe Begin en Magneties en met Moeilikheid het hulle dit weer gedoen.
“Dit is ‘n tipiese goed-voel lekker luister liedjie” vertel Loriska, en sy is heeltemal reg. Tydens lockdown is dit presies wat ons almal nou nodig het, ‘n lekker goed-voel liedjie. Die lirieke “maar ons lê rond soos vrot velle, wat van ‘n braai  saam ‘n paar pelle” is al iets wat ons almal gedink het tydens die lockdown en ‘n braai saam ‘n paar pelle is iets wat ons definitief gaan doen na die lockdown, want as ons dit nou doen soek ons vir Moeilikheid. So daar is definitief bietjie waarhede in die liedjie vir die situasie waarin ons almal onsself nou bevind, maar dit is ook ‘n liedjie wat jou heupe sal laat wil dans. “Ons hoop almal geniet die liedjie en moet eerder nie vir moeilikheid soek tydens die lockdown nie. Ons sien julle na die tyd vir moeilikhied” vertel Fran-zel met ‘n glimlag.

Mwah het ook ‘n #moeilikheidchallenge begin op sosiale media, so as jy meer wil weet gaan besoek gerus hulle Facebook-blad: @mwahgirls.

Deel jou kommentaar | Share your comments here:

Persone se Kommentaar | Comments

Sien ook

Len Muller se nuwe enkelsnit en video,’n TOEVLUG vir almal!

Die talentvolle musikant en sanger, Len Muller het geen bekendstelling nodig nie. Hy het vroeër …

Christia Visser se debuut-album hier!

Ballade vir ‘n Enkeling, Die Boekklub en Fynskrif het van Christia Visser ‘n huishoudelike naam …